Hjælpere / Healing

I december 2003 havde jeg ond i hjertet og mave, lige som jeg havde haft det de gange, jeg var indlagt på sygehuset med blodpropper. Så om aftenen lå jeg og healede mig selv.
Efter en stund lød der en stemme klar og tydelig: ”Lad være, der er nogle store kanoner i gang”. Jeg stoppede med det samme.

Næste morgen blev jeg kørt på Silkeborg sygehus og derefter overført til Skejby sygehus. De kunne ikke gøre noget, da det var de mindre blodårer til hjertet, der var blokeret, så jeg blev sendt hjem igen. I den efterfølgende tid gik jeg konstant have ondt i hjertet. I begyndelsen af feb. 2004, en fredag kunne jeg ikke holde det ud længere og ringede til lægen, for at få tid, jeg var overbevist om, at han ville indlægge mig på sygehuset med det samme; men damen, der passede telefonen, sagde at jeg først kunne få tid hos lægen den følgende mandag.
Så kan det sku også være lige meget tænkte jeg; og fik en tid til den følgende mandag.

Lørdag morgen sad jeg og slappede af i min bedste lænestol. Pludselig følte jeg, at jeg fløj igennem verdensrummet og endte foran to ”læger”, jeg kunne ikke se dem; men opfattede, at det var to læger.

De sagde:” Nu kan vi ikke gøre mere for dig” jeg opfattede det som, at jeg nok skulle dø inden for et kortere tidsrum. Så jeg svarede kort: ”Det er i orden”. Derefter var jeg tilbage i lænestolen.

Søndag havde jeg ikke ondt mere, og jeg har ikke haft det siden. Mandag mødte jeg op hos lægen, som aftalt, han undersøgte mig, og jeg fortalte ham, hvordan jeg havde haft det; men at det nu var væk.
Lægen svarede, at det var et mirakel.

Det var først da, at det gik op for mig hvad der var sket, og da jeg igen var hjemme skyndte jeg mig med at takke mine kosmiske eksperter for deres hjælp.

Erling

NB. I foråret 2003 blev jeg og min kone Tove, inviteret af Ulla Runchel og Klaudine Schnack til at besøge Dem i Mijas, Spanien. Vi boede hos Klaudine Schnack i Villa Belenos. Klaudine spurgte mig på et tidspunkt om hun skulle heale mig, jeg sagde ja tak. Klaudine fortalte så, at hun fik hjælp til healingen af to kosmiske eksperter. Jeg kan ikke huske nøjagtig hvad hun kaldte sine hjælpere; men jeg er overbevist om, at det var de to, jeg besøgte, engang i februar 2004.

En tak til Klaudine og hendes hjælpere.

Erling

http://www.klaudine.dk/11357624