Kærlighed

Man har det godt i en lang periode; men så pludselig, en dag, så ramler det hele sammen. Man bliver mere og mere deprimeret. Det er lige som et "sort hul" man er faldet i og ikke kan komme op af. Når man er længst nede, syntes man, at der er ikke noget at leve for. Man  beder Jesus om at få lov til at dø, ja nogen hjælper end da sig selv..

Men Jesus hører ikke efter. ---  Eller gør han?

Vi taler så meget i vor tid, om kærlighed, om at det man sender ud kommer tilbage. Man skal elske sit indre barn. En ny verdensreglion, Kærlighedsreglionen, er ved at opstå. o.s.v Men hvor den kærlighed henne, når man sidder i sit "sorte hul"? og bare ønsker at dø. Man syntes, at der ikke er noget ved livet længere. Man mediterer måske, og kan også føle Jesus energien under meditationen, det giver et kortvarig løft; men der er noget der mangler. Forbindelsen til omverden, den mangler, de kærlige forbindelser til familie og venner, ja til alle andre mennesker den mangler

Jesus har måske lyttet alligevel.

For pludselig får man et kærtegn, et kram og at vide, at man betyder noget på denne jord. Det kan være et kram, et klap på skulderen, en E-mail der siger jeg savner dig, pas godt på dig selv eller noget helt andet. Det er bare tegnet på, at du ikke er alene og glemt. Det kan være et familiemedlem eller nogle venner, der giver en et kram eller nogen der bare siger, hvor er det dejligt at se dig. Og så er man på vej op af "hullet".

Jo, Jesus har hørt dig.

Kærlighed er ikke bare sex; men også glæden ved at være sammen, tale med hinanden, hjælpe hinanden. Fortælle hinanden hvor glad man er for at se dem, fortælle dem at de betyder noget og meget mere. Men husk også at fortælle dig selv, at du er enestående, at du er en del af det guddommelige netværk. Det er bare svært hvis man befinder sig nede i det "mørke hul". Der har man brug for en hjælpende hånd.
Så ræk den hånd ud. Fortæl din familie at du elsker dem, fortæl dine venner, at de er sådanne nogle dejlige mennesker. Gør det tit og ofte, du ved ikke altid, hvornår de har brug for at få at vide, hvor enestående, dejlige, de er.

Erling