Naturvæsener

  En mor sagde for længe siden til sin datter:” I gamle dage troede folk på alt muligt mærkeligt, de var bare ikke så kloge, for det eksisterer sket ikke.” 

98% af Danmarks befolkning vil nok sige det samme i dag. 

Jeg, en af de 2%, vil beskrive hvad jeg har oplevet af ikke ”eksisterende væsener”. Jeg er en mand der, nu i 2010, er 70 år gammel og de følgende oplevelser er sket i perioden august 97 til maj 2005.

Jeg vil fortælle oplevelserne i den rækkefølge som jeg mener at have oplevet dem. 

Det hele begyndte da min kone og jeg flyttede til et lille hus i Nordskoven ved Silkeborg.


Ånder i huset 
Da vi flyttede ind i huset, viste det sig at vi ikke kunne have en seng stående, der hvor der tidligere havde stået en seng. Vi vidste hvor den tidligere ejers seng havde stået, det kunne man se på væggen. Vi prøvede begge at sove på den plads; men ingen af os havde nogensinde haft så dårlig en nat, den var forfærdelig. Så vi skyndte os at flytte sengene.
Det næste vi erfarede var at soveværelset var frygteligt koldt, det var som at gå ind i et køleskab, når vi lukkede op til det. Men vi tænkte ikke nærmere over dette; men gav dårlig isolering skylden.

Der gik nogle år, og vi gjorde huset i stand, så det var som vi syntes det skulle være, bedre isolering maling o.s.v. En nat havde jeg den oplevelse at jeg talte med den tidligere ejer af huset. Han sagde blandt andet: "At han syntes det var godt det vi havde gjort ved huset".
Så vi vidste godt, at han var der. Men da vi ikke havde problemer, så var det ikke nødvendig at gøre noget ved det.
Som tiden gik så oplevede vi flere ting, som vi ikke brød os om. Vi var meget trætte begge to, men mente at det måske var fordi vi var ved at blive gamle (60 år) det havde vi ikke prøvet før.
Ting forsvandt og kom frem igen senere, når der ikke var brug for dem, ja nogle kom aldrig frem.

Men det der fik mig til at kontakte Harald og Kate var, at vi opdagede, at når vi var væk fra huset, så havde vi ingen problemer med træthed og for mit eget vedkommen, forhøjet blodtryk.
Som nævnt så mødte Harald op, og han fandt frem til at der var tre sjæle i huset. Først og fremmest den tidligere ejer. Han var ikke meget for at forlade huset men blev til sidst "sendt op". Dernæst var der en ung gravid pige, der havde druknet sig i søen. Hun spurgte om hun måtte få sin baby med op. Hvilke hun selvfølgelig fik. Til sidst var der en mand, der i tredierne i en depression havde hængt sig ude i skoven. Han ville meget gerne hurtigt ned igen på jorden, Harald sagde han var blevet forelsket i min kone.
Da de alle var "sendt op" sad vi og snakkede lidt. Harald sagde at nu var vores problemer slut; men vi kunne da ringe hvis vi stadig syntes, at der var noget.
Allerede dagen efter konstaterede både min kone og jeg, at trætheden var forsvundet.

Skovtrolden
En uges tid senere ringede vi og bad dem komme og besøge os igen. Vi havde i mellem tiden konstateret at der stadig var ting der forsvandt og kom igen, og jeg selv havde oplevet, at jeg vågnede en nat hvor jeg så, at der stod et stort væsen, abe/bjørne lignende ved siden af min seng (soveværelset var lille og der var lige plads til to senge og et computerbord med en PC). Væsenet var på størrelse med et menneske og ret kraftig, kunne godt ligne en bjørn der stod på bagbenene, denne stod og kiggede på min computerskærm,  jeg så den bagfra. Jeg må indrømme at jeg aldrig før havde været så bange på noget tidspunkt, nu må I ikke le, jeg krøb ned under dynen, burde have forsat med at kigge.

Kate og Harald der dukkede op en eftermiddag. De havde talt sammen om at det var da underligt, at der stadig skulle være noget i huset. Da Kate kom ind i huset fik hun straks hovedpine og sagde, at der var en meget trykkende atmosfære i huset.
De gik lidt rundt og fandt ud af, at der var et "hul" til det underjordiske i et hjørne af stuen, og at det var naturånder, der befandt sig i huset.
De bad så om hjælp til at få lukket "hullet" og fjernet ånderne.

-------

På et tidspunkt blev der kørt med store maskiner i den del af skoven, der lå op til vores grund. De fældede træer og lavede flis af dem. Resultat megen støj/larm og hele skovbunden blev ødelagt. Herefter oplevede jeg:

Tre små grimme væsener.
Men det var ikke slut med dette. En nat vågnede jeg ved at jeg opfattede tre små væsener, der hoppede på min dyne. Igen fat i vores venner, Kate og Harald og spurgte om de havde lyst til at komme tid middag, de takkede ja. Vi fortalte ikke noget om hvad der var foregået, da de dukkede op; men spurgte Harald om han ville kigge ind i soveværelset. Det gjorde han og meldte tilbage, at der var tre små grimme sataner i soveværelset . Harald var ikke meget for at fjerne dem; men ved nogen hjælp oppe fra så lykkes det.

Besadt.
En nat, hvor jeg lige havde været oppe på toilettet, gik jeg i seng og lagde mig således, at jeg havde ansigtet vendt mod væggen. Min fornemmelse sagde mig, at jeg skulle vende mig om; men jeg forsatte med at ligge på siden og kigge på væggen.
Pludselig fik jeg et kraftigt puf i ryggen, hvorefter at jeg følte at min mave og indvolde vred sig rundt i kroppen, hvilke der forsatte i et stykke tid. Jeg var klar over at noget var gruelig galt. Næste formiddag tog jeg kontakt til Harald, og spurgte ham om han kunne ”se” hvad der var galt.
Harald kom frem til, det som han kaldt et lille grimt slimet bæst, som han så med udstrakt arm bar uden for huset.

Erling

Skovtrolden ved computeren så jeg, de andre oplevelser mærkede jeg fysisk på min krop.

Der har været flere oplevelser; men I tror jo ikke på sådan noget.

 

Indsat den 24. januar 2010