Lidt om Tro og Healing  

Jeg et ganske almindeligt menneske, der vil fortælle lidt om mine erfaringer med healing. Fordi jeg tror, at du og alle andre kan få glæde af healing, lige som jeg har fået/oplevet.

Først da jeg blev voksen (ca.55 år) gik det op for mig, at
DER ER MERE MELLEM HIMMEL OG JORD, END VIDENSKABEN KAN GODKENDE.
Derfor oprettede jeg hjemmesiden www.thirax.dk, således at alternative personer kan få udbredt deres viden, deres sandhed. www.thirax.dk  kom på Internettet den 20.november 2002.

Jeg er elektronikmekaniker, en rigtig mekaniker der helst skal have tingene rent fysisk i hånden for at forstå dem. En dag sagde min kone til mig, at hun ville på et weekend healingskursus, da det lå 25 kilometer fra hvor vi boede, så skulle jeg kører hende frem og tilbage både lørdag og søndag. Så jeg tilmeldte mig også for at slippe for at kører frem og tilbage 8 gange. Min opfattelse dette tidspunkt var, det er spild af penge, man kan ikke lærer almindelige mennesker at heale, der er nogle der har fået denne evne; men nej almindelige mennesker kan ikke heale.

I løbet af den weekend ændrede jeg opfattelse, jeg kunne mærke hvordan jeg fik energi i mine hænder, hvordan jeg kunne opfatte andres energier, som varme og kulde, når mine hænder nærmede sig steder hvor disse havde problemer. Jeg lærte at heale andre, at heale mig selv.

Nu har jeg ikke megen tillid til mine evner, så det at heale andre, bortset fra et par enkle tilfælde, holdt jeg mig fra; men jeg vil her fortælle et par eksempler fra selvhealing.

1. Jeg er op i alderen og fik som mange andre mænd problemer med at lade vandet, gik til lægen, der undersøgte mig, en efter min mening ikke særlig behagelig oplevelse. Efter undersøgelsen sagde lægen så: Det er prostatakirtelen, der er hævet, og jeg kan give dig en indsprøjtning, den holder ca. i seks måneder, så skal du have en ny. Jeg svarede: Nej tak, så vil jeg heller vente til det bliver så slemt, at I bliver nød til at opererer mig. Hvor efter jeg tog hjem.
Om aftenen, efter at jeg var gået i seng, begyndte jeg at heale mig selv, det gjorde jeg hver aften i en lille måneds tid. For hver dag kunne jeg mærke en forbedring, og efter en månedes healing var problemet løst, og jeg har ikke haft problemer siden, der er nu gået 15 år og jeg har ingen problemer med prostatakirtelen.
Du vil nok tænke, " Det er meget godt; men hvordan bar han sig ad". Det skal jeg fortælle dig lidt længere nede på side; men først en anden oplevelse med healing.

2. Jeg har en enden oplevelse med healing; men der bliver du nød til at klikke på denne link, du kan fra den nye side klikke tilbage til denne side; men kan selvfølgelig også læse vider her og bagefter klikke på denne link.

Hvordan?
Hver aften, efter at være gået i seng, lå jeg lidt og slappede af, derefter lagde jeg mine hænder over det syge sted (skridtet) og forstillet mig hvordan lyset og energien, fra Jesus, kom ned i min krop og strålede ud igennem mine hænder til prostatakirtlen. Det gjorde jeg vel i ca. 5 til 10 minutter. Derefter sagde jeg: Tak Jesus, og lagde mig til at sove.

Nu er det ikke sikkert, at du tror på Jesus; men det betyder ikke, at du ikke kan heale dig selv. I stede kan du forestille dig, at det er lyset og energien fra universet, der hentes ned i din krop.

Personligt mener jeg, at bare det at sender positive tanker (lys og energi), til de celler i kroppen, der er dårlige, hjælper.

Prøv selv, det kan i hvert fald ikke skade.

Erling